fredag 28 december 2012

Tips om en kul baksida

Bakerella  har massvis med inspiration och hade jag haft tid och pengar och någon som kunde äta upp det jag gör efteråt så skulle jag banne mig baka mer. :-) Vad sägs om dessa...
5 kommentarer:

Victoria sa...

Hej!
Vilken mysig blogg du har :) Jag känner igen dig och Qotten, visst var det du som som bloggade på Allt om katter (är inte helt säker på att sidan hette så) förut va? Jag gjorde det med :) Då hade jag två katter, Beata och Doris. Nu har jag tre, en avkomma till Doris, Sunny :)
Då kopplade jag aldrig att vi bodde i "grannstan", här åp bloggen förstod jag det osm att det var Borås du bor i! Eller vart bar flytten av?? Jag bor i Bollebygd, inte helt långt bort. Världen är allt bra liten ibland!!
Mvh Victoria
victoria-81.blogspot.com

sandra simonsson sa...

Ja men visst känner jag igen din bild. Jo jag är Qotten (eller var) på allt om katter.. har inte varit inne på hur länge som helst.
Tack för komplimangen om bloggen. :-) Vi flyttade till Borås från Göteborg och nu tillbaks till Göteborg.
Grattis till avkomman, hade haft det samma om jag inte vart tvungen att förminska mängden katter pga studier, annars hade jag också haft tre katter. Men den tredje flyttade ju som 2åring till nytt hem och fick en kull, tyvärr bara hanar.. Annars hade jag gärna tagit tillbaks en hona direkt från henne.
men det är framtidsplanerna för oss iaf. För nya husse älskar katter och tjatar varje dag om en "miniQotte" så vi får se när den dyker upp.. :-P

Kul att du hörde av dig!

simszanne sa...

Oj vilka fina saker man kan baka. Jag säger som du, någon ska ju äta upp det också. Man kan ju inte bli sittandes med mängder av sånt själv men oj vad kul det ser ut :)

Victoria sa...

Ja, jag har inte heller vart inne där på typ två år kanske? men riktigt kul att hitta er igen! Då får man hålla tummarna på att det blir en liten minikotte snart!! :) Det är härligt med det små! Sunny var inte planerad alls, vi visste inte att Doddo var dräktig när vi hämtade henne. Men det slutade ju fint!
Ah, Göteborg är trevligt :) Där pluggar jag nu, gillar den staden mycket mer än Borås.
Visst är det en tuff linje, men det är kul!! Har "bara" fem terminer kvar nu ;) Vilken termin är du inne på nu? Uppsatser är något av det tråkigaste jag vet, ryser lite lätt ;)
Ha det gott!!

sandra simonsson sa...

Ja det är nog samma här, har inte varit inne på den sidan på flera år.. hihi.
Jag har 1år kvar (2 terminer) som börjar 22jan.
Ska uppdatera bloggen när en bebiskatt kommer in i bilden, men det ser ut som om vi måste skaffa större först då vi planerar lite inför framtiden (inte bara katter ska få plats) ;-)

Sizanne; visst är det otroligt vad man kan _baka_.. i ett vanligt kök. :-P