söndag 14 oktober 2012

Scrap-dag och "på spaning i Göteborg"

Blev en söndagsträff med vännen Ladytala och hennes bekanta men massa prat om karriär, jobb och husköp. Scrap-book-materialet tog vi med oss hem mot en billig peng då vi inet riktigt hade motivation att göra något större projekt. Blev mest att titta på varandras kreationer som inte var så mycket kreativt.. Men underbart att få skratta och prata och bara vara människa för en dag..

Min kreation:
 Allt är stort sett från Panduro hobby. Allt utom stansen för riset och snöflingan- det är Martha Stewarts saker. Den lilla cirekeln är 1,5 " och den stora är 3 ".

God jul-stämpeln är från en rea-hög hos Panduro. Kanske har de den kvar, kom med diverse andra stämplar på en karta med julmotiv.
 Själva kompositionen är enkel. Den är fri från någon medveten placeringsmall.
Kulfästena är urklippta för hand, färgade med guldstämpeldyna och sedan emossade med glitterpulver.
 Allt är klistrat på kortets framsida men God-jul-etiketten är upphöjd med dubbelhäftande dyna. (3D-effekten känns och syns bättre i verkligheten än vad den syns på bilden)
Ja själva spaningen får Pralinen stå för här i hängkorgen/påsen och perfekt läge att spana på grannen som rensar sina balkonglådor som finns skymda bakom lampan på bilden.
Men också på bilar som åker förbi, fotgängare som rör sig i området och så självklart en och annan fågel som tar sig en måltid i rönnbärsträden och äppelträden på andra sidan gatan.

Oj, ja det borde jag ju självklart göra!! Sätta upp ett litet fågelbord, snarare hänga kanske, så att katterna har något att titta på när vi inte är hemma.. 3D-tv på det billiga sättet!! Hihi!

Inga kommentarer: