söndag 23 september 2012

Helgen...

I lördags slog Tårtdecor upp portarna på sin nya lokal och passade på att ha utställning med tävlingstårtor, inbjudna gäst-tårtdekorerare från bland annat England. (instagramkod: #scakes12)

Överlag toppar inte utställningen tidigare utställningar, kan varit färre tårtor eller större lokal som gjorde att det upplevdes som för få tårtor.. Tårtdekoratörerna som gästade utställningen satt på så dumma ställen att så snart mer än 10pers ville titta på så  var det fullsmockat och ingen annan kunde se på...

Butiken skall dock höjas i sin nya utformning. Det var riktigt trevligt att knö bland alla 700pers som jag dock tror kom samtidigt. Helt galet och ändå stod man ut. Jag rekommenderar att besöka dem efter utställningen på deras ordinarie öppettider om man inte vill  beställa. Tyvärr saknade de erbjudande på det jag ville ha. Sockerpastan, figur/blomsterpastan hade ordinariepris om inte högre(!) pris än vanligt.. Brukar betala max 40kr om jag inte mins fel, nu var det 20kr påslag...

Att kortläsaren inte fungerade och nya apparater lade av gjorde inte så mycket- Agnetha med kompanis ödmjukhet vägde upp allt besvär. TACK!!

Kul ändå med att få lite inspiration och jag har nu uppdaterat förrådet med figurpasta och fått tag på tyllar att spritsa stora mönster med, som jag saknat. :-)

Vi avslutar helgen med läxor. Jippi, men man får väl skylla sig själv antar jag.. när man skjuter upp allt. ;-)


3 kommentarer:

Anna sa...

Halloj Sandra!
Kul att du kom till utställningen och gillade det du såg!
Vi var självklart överväldigade av att det kom så mycket folk och för oss som jobbar är det alltid lika roligt att göra tårtutställning med så många härliga och TÅLMODIGA besökare!
Har en förklaring till varför det var ett högre pris på blomsterpastan, för den är höjd prismässigt, men förpackningen innehåller 500 g istället för som tidigare 250 g, och är det gäller prisökningar i övrigt så är det som alltid annars höjda råvarupriser och liknande som vi tyvärr inte kan påverka.
Tårtantalet var ungefär lika stort som det brukar så det var nog lokalens yta som förvillade det hela... ;o)
Hoppas vi ses igen i februari 2014!
/ Anna, en av de som jobbar på Tårtdecor

Agneta Olsson sa...

Hej Sandra!

Tack för att du besökte oss och för din och alla besökares tålmodighet, trots lite tekniska missöden.

Tack också för dina reflektioner och synpunkter. Vi tar dem med oss när vi planerar nästa utställning. :)

Vi laddar för 1-2 februari 2014! :)

Hälsningar / TÅRTDECOR / Agneta

Qutie Pie sa...

jag anade att det var något sådant som låg bakom priset. och ja när ni säger det.. förpackningarna var tyngre när jag känner efter. Himla bra. :-)