måndag 6 september 2010

Reflektioner från helgen...

Allt badkarslekande har gjort att kattungarna bara tyckte badkaret var lite äckligt när det föll vatten på en.. men men..
Juliette diggar hårtorken, så länge den inte blåser på nosen, men ner i handduken man sitter på och sen upp i magen är myyyyysigt, då är matte ok.
Romeo gillade hårtorken avslagen, då spann man som en tok, men satte man på den igen ville man bara till mamma... Som gladeligen rättade till mattes nersmutsning av hennes kattungar. Hur man städar kattungar är endast med tungan. Inte med vatten, medel och hårtork..

Utställningen var inte rolig i helgen enligt Romeo, dubbelburen var ju liiiiten, han ville ju springa på stora områden.. Men han höll låda och möblerade om buren till besökarnas glädje. De fick riktigt långa samtal med honom... (matte höll sig undan för när hon var i närheten var han helt tossig, när matte försvann ur synhåll då kunde man lugna sig lite och sova..)

Kompisen, som var med på utställningen, lånade ut sitt sele och en promenad var hur uppskattat som helst, första promenaden var lite konstig med något runt bröstet och halsen, men vill man ut struntar man i det..

Romeo hittar ständigt på nya upptåg och innan matte han dra fram kameran var ögonblicket slut idag.. Men Romeo har ett eget motionshjul: tvättmaskinen. eller tja, men hoppar in (frontmatad) och så lutar man sig lite åt ett håll och då rör sig maskinens trumma.. då måste man ta ett steg "framåt" och så är "karusellen" igång, fast man tröttnar snabbt, det är trögt att dra runt en trumma från stenåldern.. Romeo föredrar snabba saker.. Han kanske är en sån där sportbilskatt... Röd Ferrari? Porsche?

Det är fart i han iaf, och till vintern kan man sätta plogen framför så plogar han fint.. han kalldes "plogbilen" som liten så..

1 kommentar:

Annmi sa...

*Hihi*....Du tassar såå roligt /Jam & Kram från Oss!!!