lördag 17 juli 2010

8v och vaccinerade

Det gick förvånansvärt smärtfritt.

Juliette somnade/dåsade till i bilen trots mammas olyckliga rop.. Mamma gillar inte att åka bil. Romeo la sig i bland och svarade mamma emellanåt.
Hos veterinären tog de våra papper, fyllde i medans vi väntade i väntrummet, gick in på ett behandlingsrum och vaccinerade dem på ca 1min.. Hur bra som helst. Snabbt och skoningslöst. Ingen pep eller tyckte det var obehagligt. Inte ens mamma Pralinen som helst av allt ville hem, oavsett vad vi nu skulle göra där hos veterinären.
Väl i bilen var det mer liv på allihopa. Nu visste de vad det handlade om. AC på och på tre slocknade alla utan mammakatt som satt och jamade lite smått för sig själv i sin bur.
Vid inbromsning och acceleration blev det dock liv i luckan, bebisarna vaknade till men vid mer än 1min körning i jämn hastighet somnade de igen..

Och tror ni de ville sova när vi kom hem? Nej nu var de ju utvilade.. ;-) ok, de somnade efter en stund, men det var full rulle hela dagen.. På kvällen lärde man sig rymma hagen också.. Men de håller sig snällt i inhängnaden när jag vill..

Förstår inte hur snälla bebisar jag har denna gången.. De lyssnar när man ropar (oftast), de sitter still i vågskålen och de trilskas inte i handen (inte jättemycket, de lyssnar på "still").. Underbara små bustroll.

Bild

2 kommentarer:

Annmi sa...

Härligt,men...Oj,va veckorna går /Jam & Kram!!!

Qutie Pie sa...

ja de går fort.. :-)