måndag 4 januari 2010

Vad hände?

mitt i chocken att pralinen kanske är sjuk inombords väsnas det på balkongen, vi uppfattar det som något från grannarna..

..funderade om grannen rev sin balkong ovan oss.. Dock var katterna väldigt intresserade så jag i min god tro öppnar och ser Qotten ställa sig i "där är bytet"-position som värsta jakthunden.. Men i själva verket står han nos mot nos med en svart hankatt som klättrat in på vår balkong (har aldrig hänt innan) och den ser inte jag förrän raggen reser sig på hans rygg och jag tar tag i honom och lyfter in honom.
I hans försvar försöker han vrida sig ur mitt grepp och ut igen, jag motar bort honom och ut vill Pralinen.. ja katten som ska till veterinären imorgon.. Samma grepp på henne och igen med dörren.
Bort springer svarta katten, som klättrat över nätet och in, och hem..

Har liksom en fertil hona här som inte ska i luven med andra katter.. Framförallt inte i sitt egna hem!!!

Ska ta ett snack med ägarna som jag vet vem de är.. de får ge mig något den katten inte tycker om så jag kan skydda mina katter från slagsmål. jo mina har revir, även som innekatter.

2 kommentarer:

Annmi sa...

Oj!
Skönt att det gick bra Jam & Kram ♥

Qutie Pie sa...

ja.. tur i oturen.. har inte hunnit prata med ägarna än men det ska jag ta imorgon.. efter att jag ringt försäkringsbolaget och meddelat dem om pågående behandling av Pralinen och innan vi åker till daniels pappa och fikar.. ska se om jag hinner plugga också..