söndag 11 oktober 2009

Det var ett tag sedan nu...

Ja mycket har hänt, fullt upp så jag knappt hinner med mig själv..

Men jag har hunnit träffa lite vänner iaf.. Inte illa..

Det har nu avslutats två veckor av VFU (praktik) på en montessoriskola. jätteintressant och kul att få vara ute i verksamheten.
Samtidigt har man brottats med flera skoluppgifter och en var riktigt besvärlig.. Ja man får ju räkna med att ev göra om eller komplettera i värsta fall.. men vad ska man göra, när man inte förstår, inte hittar det man behöver och ens klasskamrater inte gör det heller?

Sedan så löper helgerna på allt för fort. Det är redan söndag och jag har bara tvättat idag och sett till att förbereda inför skolveckan..
igår klämde jag in ett fikabesök. klockan 12-14 med vänner. och sen ett restaurangbesök med sambon.
jag tampades fredagsnatten med skolarbete- tänkte jag inte skulle göra nåt sånt på helgen.. men somnade 2 och vaknade 8 och fortsatte- lite klarare i huvudet. så jag hann in till stan i rätt tid.. :-)

Så nu funderade jag på att ta fram påsen med alla papperspyssel-grejjer men nej.. den står kvar.. funderade på att tina min sugerpaste från frysen för att experimentera och testa metoder.. men nej.. ingen rast ingen ro..nu ska jag betala lite räkningar som dykt upp och så ska jag se om jag kan slå på dumburken och glo på den.. middag var det också ja.. det ska man ha med imorgon till lunch också... men vad? *suck*

Och så var maskin nr 2 klar... ingen rast ingen ro!

2 kommentarer:

Annmi sa...

Mmm...Tiden går såå fort!
Här är de en kämpig tid efter Op mm,men..Alltjämnt Optimist!!!

Jam & Kram från mig ♥...

Qutie Pie sa...

Du lever.. Det är allt jag tänker på. ♥ Vännen.. Varm kram!!