söndag 12 juli 2009

Värsta veckan i mitt liv...

Fick ett samtal i början av veckan av en kvinna jag sökt jobb hos. Städa på en känd stor "finare" varuhuskedja i Göteborg. Att jobba 6dagar i veckan 2,5h var tydligen inget för mig då jag höll på att stressa halft ihjäl mig. för ingenting kändes det som.. orkade inget på eftermiddagarna, och när jag väl jobbade eftermiddagarna så saboterade denna kvinna så att jag kom försent..

nej jag tackar för mig och går medans jag har hedern i behåll.

Personalen ska vi inte snacka om som man jobbade "med".. Attityden var så trist, "energitjuvar" kallas de tydligen, översittare som jobbat där "sååå länge" och ansåg att om man är ny har man ingen upplevelseförmåga.. som när jag blev tillsagd: "tänk på att du har mycket att göra" när jag ville jobba i min egna ordning.. och svarade "som vanligt" och fick till svar "du har inte jobbat så länge så du vet sådant".. men jösses, jag kan väl se på schemat att jag har lika dant hela tiden samt att jag kan väl få uppleva situationen som sådan? Att det käns som mycket!! men tydligen inte..

Nå ja.. jag ger mig inte in i diskussioner, men jag kan allt bita tillbaks!! *argh*

Att chefen sedan sitter i telefonen och pratar om hur otacksamma vissa är som går till facket och hon påstår att hon inte har råd att anställa någon.. Men enligt skatteverket tjänade hon och sin man 5,4 miljoner förra året, efter löner, avgifter etc.. Nej hon tjänar så bra för att hon slipper betala ut sjuklön till timanställda (alla är ju det) och liknande.. man kan dock gå på dagen tack vare detta...

Så nu är skiten över, ska bara meddela chefen att hon får leta ny personal.

2 kommentarer:

Annmi sa...

Éh..Fyyyy F*n rent ut så trist :(
Förstår dig & Önskar dig bättre!!!
Jam & Kram från Oss!!!

Qutie Pie sa...

ja nu är det över iaf. :-)