lördag 1 september 2012

Vill så mycket...

Ja jag vill göra så mycket och min största passion är just nu kakbak, fast egentligen är det detaljen att pynta dem. Men så satt jag och kollade lite bokmärken jag sparat på datorn och snubblade in på scrapbook-länkar.. Ja nu vill man göra massa saker med dem också..

Så jag har inte kunnat hålla fingrarna i styr. pengar har jag egentligen inte men jag tog mig mina sista slantar för månaden och gjorde mig lycklig. jag valde att lägga en order hos:
Och det blev en utstansare av grenar (martha stewart) och en stor cirkelutstansare för runda etiketter t ex.
för att kunna göra t ex julgran som jag hittade exempel på i videodjungeln på nätet: Häftig julgranskort.


Och så var jag ju självklart tvungen att besöka min favoritbutik på nätet och kolla i hela deras sortiment.. Det tar sin tid vill jag lova men jag får säga att jag hittade mina produkter, alla under 95kr/st. det mesta för 60kr/st eller 40kr/st. Tokbilligt!
Jag har aldrig handlat där förut men jag har fått måååånga bra rekommendationer och ni ska självklart få en uppdatering om när allt kommer. Beställt i dag lördag 21.00 (typ) och kommer det innan onsdag så skulle jag hoppa av lycka.. Har hört att de är snabba...
Bland annat har jag beställt muffinsformar som ska hålla färg och form riktigt bra, trots att de är vita. många smetar som läggs i billigare formar blir mörka och nedfettade av smöret i smetarna.. Så nu har jag fått beställt hem ett paket av (inte alls dyrare än något annat märke egentligen) Tulips-formarna. se nedan..
TULIPS-formarna som ska hålla färg och form. 39kr hos lyckasmedmat.se är normalpris.
Att hänga upp sockerblommor på tork mellan lagrena har varit en dröm.. 65kr hos lyckasmedmat.se är billigt.

 

Ser ni ett visst tema med julgrejerna jag nämner, tro.. gran, snöflingor, stjränor (se nedan)...
Sedan blev det utstickare av snöflingor, stjärnor, skummatta att fixa snygga blomblad på, basutbudet alla borde ha som fixar tårtor är 4-kantiga "pepparkaksformer" (utstickare) samt cirklar. 58kr är bra pris. Lite reavaror åkte med och så lite blomutstickare. Vill göra annat än rosor och liljor..  

ÅH, kan det sluta vara helg tro? Vill baka, leka, klippa, skära.. Ha skoj!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kanske ska du börja med lera igen:)

Qutie Pie sa...

Socker och lera är nästan samma sak, så ja kanske det. :-)